Betalning och beställning

Endast kontanter och Rikskuponger, dock ej Rikskupongskort.

Beställ gärna genom att säga vilket typ av bröd (korvbröd/franskt bröd) eller potatissallad samt vilken korv ni önskar. Nämn gärna om ni är allergiker och önskar välja bort t.ex. senap/vitlök (vi har senap till alla korvar i franskt bröd och potatissalladen och vår milda hemmagjorda sås innehåller vitlök-dock ej mycket).
Betala gärna vid beställning och ställ er sedan åt sidan så att vi fort kan ta nästa beställning om det står fler i kön. Vi ropar ut er korv då den är färdig.


Är det mycket folk finns risken att flera beställer samma sak så hjälp oss gärna och kolla runtomkring dig/er vilka som kan ha varit före dig/er. Det kan vara svårt för oss som jobbar att memorera varje ansikte till varje korv som blir beställd under en dag, när folk dessutom rör sig runt kring kiosken medan den grillas blir det ännu svårare så snälla hjälp oss gärna och ha lite tålamod. Är det mycket folk tar det längre tid men vi lovar att vi gör så gott vi kan för att du/ni ska få en god, välgrillad, varm korv som du/ni kan avnjuta i lugn och ro sedan. Smaklig måltid!